Site Overlay
Daniel Kajmakoski

Archives

Recent Posts

ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ДОНИРАШЕ АПАРАТ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА

ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ДОНИРАШЕ АПАРАТ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА

Евровизискиот претставник Даниел Кајмакоски викендов ја посети Детската клиника во Скопје и донираше респираторен апарат наменет за новороденчиња, најпотребен за предвремено родени бебиња што не можат да дишат сами. АпаратотRead OnДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ДОНИРАШЕ АПАРАТ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Ова е официјалното видео од настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија во 2015-та година, со песната Лиска Есенски (Autumn Leaves). Еве и некои од интервјуата на Даниел Кајмакоски за времеRead OnНастапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Даниел Кајмакоски стана познат по учеството на реалното шоу X-Factor Adria во 2015 година и победата на ова реално шоу. На линкот подоле се дадени сите негови настапи на оваRead OnУчеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube