Site Overlay

Category: Видео Записи

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Ова е официјалното видео од настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија во 2015-та година, со песната Лиска Есенски (Autumn Leaves). Еве и некои од интервјуата на Даниел Кајмакоски за времеRead OnНастапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Даниел Кајмакоски стана познат по учеството на реалното шоу X-Factor Adria во 2015 година и победата на ова реално шоу. На линкот подоле се дадени сите негови настапи на оваRead OnУчеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube