Site Overlay

Category: Евровизија

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Ова е официјалното видео од настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија во 2015-та година, со песната Лиска Есенски (Autumn Leaves). Еве и некои од интервјуата на Даниел Кајмакоски за времеRead OnНастапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube