Настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија

Spread the love

Ова е официјалното видео од настапот на Даниел Кајмакоски на Евровизија во 2015-та година, со песната Лиска Есенски (Autumn Leaves).

Еве и некои од интервјуата на Даниел Кајмакоски за време на Евровизијата.