ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ВЕ ПОКАНУВА НА ПРЕДЕВРОВИЗИСКО ДРУЖЕЊЕ !

Spread the love

Нашиот евровизиски претставник Даниел Кајмакоски заедно со својот официјален партнер за Евровизија – аптеките Еурофарм, Ве покануваат на настан – дружење со фанови, пред неговото заминување во Виена.

На настанот фановите ќе имаат простор креативно да ги изразат симпатиите кон својот идол преку цртање и пишување, да се поздрават и фотографираат.

Настанот ќе се одржи на 09 мај (сабота) со почеток од 11 часот во просторот на Еурофарм на улица Партизански Одреди бр.1/1 ( до т.ц. Буњаковец).