Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Даниел Кајмакоски стана познат по учеството на реалното шоу X-Factor Adria во 2015 година и победата на ова реално шоу. На линкот подоле се дадени сите негови настапи на ова реално шоу.

Даниел Кајмаковски Официјални Видео Записи

На овој линк може да пристапите на Официјалниот YouTube акаунт на Даниел Кајмакоски, каде може да ги видите најновите видео записи.