ДАНИЕЛ КАЈМАКОСКИ ДОНИРАШЕ АПАРАТ ЗА ДЕТСКАТА КЛИНИКА

Евровизискиот претставник Даниел Кајмакоски викендов ја посети Детската клиника во Скопје и донираше респираторен апарат наменет за новороденчиња, најпотребен за предвремено родени бебиња што не можат да дишат сами. Апаратот за механичка вентилација чини 17.700 евра и се користи на одделот за интензивна нега и Read More

Учеството Даниел Кајмакоски на X-Factor

Даниел Кајмакоски стана познат по учеството на реалното шоу X-Factor Adria во 2015 година и победата на ова реално шоу. На линкот подоле се дадени сите негови настапи на ова реално шоу.

Даниел Кајмаковски Официјални Видео Записи

На овој линк може да пристапите на Официјалниот YouTube акаунт на Даниел Кајмакоски, каде може да ги видите најновите видео записи.